donderdag 30 april 2015

Een nieuwe lamp.

Mijn familie is al helemaal gewend aan het feit dat ik graag zelf dingen opknap.
Als ze op een markt zijn of in de kringloop dan krijg ik nog wel eens een app van een van hen of ik het gevonden stuk op kan knappen. Zo kreeg ik met koningsdag ook een app van mijn ouders of deze lamp wat voor mij was..... Nou graag zelfs. De vorm was niet helemaal naar mijn zin maar daar bedenk ik wel wat op! Een dag later waren de kinderen lekker aan het buiten spelen in het zonnetje en ben ik aan de slag gegaan. Ik heb eerst de lamp helemaal lekker dik ingesmeerd met tegellijm. Vooral het onderste gedeelte zodat de lamp wat breder werd. Daarna heb ik hem een dag laten drogen. De volgende dag was het weer lekker weer en ben ik buiten verder gegaan. Dit keer een lekkere dikke laag muurvuller erover heen. Dit was zo droog dus kon ik hem gelijk verder behandelen. Dit heb ik gedaan op de bekende manier met verf, grond en bloem. Ook heb ik er nog een koord overheen gedaan. Daarna de lampenkap er op gezet maar deze was niet helemaal de kleur die ik graag wilde zien. Ik had nog een bus grijze verf staan dus daar heb ik de kap mee geverfd. Ik ben zelf erg blij met het resultaat.

Tot de volgende keer weer!!
Groetjes Antoinette




dinsdag 28 april 2015









Slaapkamer zoontje.

mijn zoontje is drie jaar en een stoer mannetje.
Zo moest zijn slaapkamer ook worden. Stoer maar toch rustig.
Een slaapkamer moet niet al te veel prikkels hebben vind ik.
we hebben de muren een licht grijze tint gegeven.
Verder heb ik het met wat stoere items het af gemaakt.
David is toen hij 1 was modelletje geweest voor het merk Gant.
Hier heeft hij het rompertje aan over gehouden die hangt aan het rekje.
Ik was al een tijdje op zoek naar oude tennis rackets en een paar weken
geleden liep ik er tegen aan bij de kringloop. Deze heb ik met een stoer touw aan de muur bevestigd. hij vind ze zelf ook heel stoer.

Voor de mensen die mij al zijn gaan volgen.... Bedankt!!
Groetjes Antoinette





zaterdag 25 april 2015

Onze keuken....

Toen wij hier heen verhuisden en de keuken zag dacht ik o nee dat moet ik echt verven... De kleur groen is dus helemaal niet wat ik in gedachten had. We hadden verder niet veel dingen die gedaan moesten worden in ons huis dus ik dacht weet je..  ik doe het wel als we erin wonen. Toen de dag van de verhuizing er was en de meubels erin stonden dacht ik ook gelijk eigenlijk is het wel heel leuk zo en precies de kleur die je nu steeds meer gaat zien.... Ik heb verder veel met hout in de keuken gewerkt en zo heb ik het eigenlijk wel prima naar mijn zin...Nu is het volgende project nog de tafelpoten en de stoelen. Wit is toch niet meer naar mijn zin.
Voor de mensen die mij al zijn gaan volgen.... leuk, bedankt.

Groetjes Antoinette










donderdag 23 april 2015

lekker dagje bezig geweest

lekker bezig geweest vandaag...

Daar zijn we weer... Vandaag een drukke dag gehad. Ik heb voor verschillende mensen al wat opdrachtjes mogen doen en dat vind ik natuurlijk super leuk om met jullie te delen. Zo was hier van de week een meid die wat kwam ophalen. Ze vroeg of ik nog wat voor haar kon doen. Ik mocht op zoek naar mooie houten kandelaars en twee broodplanken.
Een leuke opdracht waar ik ook meteen mee aan de slag ben gegaan. 
Zo liep ik voor me zelf ook tegen een enorme gave dressboy aan die ik al heel lang wilde hebben voor op onze slaapkamer.Iik stond nog te twijfelen want ik vond de kleur niet geweldig. Maar ja ik met mijn kwast dacht dat komt vast wel goed. vanmiddag ben ik dus lekker in de zon aan het verven gegaan met krijtverf. En ik ben super blij met het resultaat. Ook kwam ik twee leuke ornamentjes tegen die ik natuurlijk ook niet kon laten staan. Ook daar is de kwast even over heen gegaan. En zo staan ze nu te pronken in mijn raam op een krukje van oud hout. Zo zijn we vandaag dus weer lekker bezig geweest.

Tot de volgende keer en laat gerust een berichtje achter.

Groetjes Antoinette







eerste blog...

Al een tijdje ben ik een stille volger van heel veel mooie blogs.
Ook ik ben fan van het wonen in landelijke sobere en een stoere sfeer.
Ik vind het heerlijk om zelf creatief bezig te zijn. Je kunt mij dan ook regelmatig met een kwast in mijn handen vinden. wij zijn nog niet zo gek lang geleden verhuisd en kon ik natuurlijk mijn gang gaan. en soms als het me nog niet bevalt pak ik gewoon opnieuw de kwast. het is niet altijd handig met drie kleine kinderen om je heen maar ze zijn er ook wel weer aan gewend dat mama vaak bezig is op dat gebied. 

ook het bewerken van potten met muurvuller en tegellijm is hier nog steeds aan de orde. heerlijk om lekker met je handen bezig te zijn. ik zal hieronder wat foto's laten zien van wat sfeerplaatjes in ons huis.

en natuurlijk hoop ik ook wel dat er mensen zijn die mijn blog willen volgen. voor nu wens ik iedereen veel woonplezier toe!!

groetjes Antoinette