donderdag 23 april 2015

lekker dagje bezig geweest

lekker bezig geweest vandaag...

Daar zijn we weer... Vandaag een drukke dag gehad. Ik heb voor verschillende mensen al wat opdrachtjes mogen doen en dat vind ik natuurlijk super leuk om met jullie te delen. Zo was hier van de week een meid die wat kwam ophalen. Ze vroeg of ik nog wat voor haar kon doen. Ik mocht op zoek naar mooie houten kandelaars en twee broodplanken.
Een leuke opdracht waar ik ook meteen mee aan de slag ben gegaan. 
Zo liep ik voor me zelf ook tegen een enorme gave dressboy aan die ik al heel lang wilde hebben voor op onze slaapkamer.Iik stond nog te twijfelen want ik vond de kleur niet geweldig. Maar ja ik met mijn kwast dacht dat komt vast wel goed. vanmiddag ben ik dus lekker in de zon aan het verven gegaan met krijtverf. En ik ben super blij met het resultaat. Ook kwam ik twee leuke ornamentjes tegen die ik natuurlijk ook niet kon laten staan. Ook daar is de kwast even over heen gegaan. En zo staan ze nu te pronken in mijn raam op een krukje van oud hout. Zo zijn we vandaag dus weer lekker bezig geweest.

Tot de volgende keer en laat gerust een berichtje achter.

Groetjes Antoinette

2 opmerkingen:

 1. Welkom Antoinette! Je zult zien hoe leuk het is, mooie woonkamer..

  groetjes Dinka

  BeantwoordenVerwijderen
 2. He Antoinette!
  Leuk dat je ook begonnen bent met bloggen!
  Als het eenmaal een beetje doorhebt is het heel leuk om te doen! Creatief zijn is nog leuker als je het deelt! Het ziet er mooi uit bij je!
  Ga je natuurlijk volgen!
  Liefs Daniƫlle

  BeantwoordenVerwijderen